poulet belge

Onze kaart

Chef Jean-Marc Lucas staat achter de fornuizen in ons restaurant/brasserie te Waterloo en laat je genieten van de culinaire tradities van België omringd door een glimlachend en vakbekwaam team. De heerlijke Belgische gerechten worden elke dag met liefde en uitsluitend verse ingrediënten bereid.

Onze geschiedenis

Van Londen naar Brussel, via Buenos Aires en Osaka, de epische reis van de familie Niels begon meer dan een eeuw geleden…

Claridge Buenos Aires

Onze foto's

Ons resto ligt vlakbij het centrum van Waterloo en beschikt over een verwarmd terras dat het hele jaar door geopend is met uitzicht op de tuin…

Onze banketten

In deze prachtige groene omgeving, bieden wij u de mogelijkheid om groepslunches of diners te organiseren, op reservatie…

Onze banketten

Organiseert u binnenkort een privé-evenement ? Op zoek naar een prestigieuze receptiezaal? Dan hebben we voor u op de 1ste verdieping exact wat u zoekt…

Onze kamers

Boven het restaurant Au Vieux Saint Martin hebben Albert-Jean en Frédéric Niels twee gastenkamers en een suite ingericht. Luxueus overnachten op een exclusieve locatie – de Brusselse Grote Zavel – op loopafstand van de Grote Markt…

Rejoignez notre équipe !

Vous êtes passionné par la cuisine, le service client, et vous aimez travailler dans une ambiance dynamique ? Rejoignez notre équipe dans l’un de nos restaurants ! Nous recherchons des talents enthousiastes pour différents postes : chef de cuisine, chef de rang, sous-chef, commis de cuisine, serveurs, barmen, plongeurs, et bien plus encore.

Waterloo

Inscrivez-vous à notre newsletter et recevez le menu dès qu'il change!

Waterloo

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang het menu zodra hij verandert!

Nouveauté

Rendez-vous chez les Niels !

Ce livre raconte l’histoire fascinante de la famille Niels, pionnière dans la restauration, sur un siècle d’évolution…
Disponible sur notre webshop !

Eeuwfeest van de Filet Américain by NIELS